Camping Getaway - Wouwse Plantage

Welkom bij Camping Getaway. Camping Getaway is het kampeerveld behorende bij Camping Wouwse Plantage. Camping Getaway is de camping voor reizigers en recreanten met een caravan, camper of tent die terug naar de basis willen voor rust en ontspanning.

Plattegrond

Wanneer u aankomt op camping Getaway, rijdt u eerst de Bosbestraat uit naar de ingang van de camping.

Camperplaatsen

De camperplaatsen naast het kampeerveld vindt u op de weg naar het kamperveld aan uw rechter zijde. Voor de camperplaatsen aan de Schouwenbaan gebruikt u de ingang van Camping Wouwse Plantage gelegen aan Schouwenbaan 6.

Kampeerveld

Voor het kampeerveld rijdt u nog een beetje door en komt u een slagboom tegen. Als u gereserveerd heeft, heeft u van ons een code gekregen. Bij aankomst kunt uw kampeerplaats inrichten, daarna voeten omhoog en genieten.


Overzicht

Camping Getaway is een gedeelte van het bestaande terrein van Camping Wouwse Plantage. Camping Getaway heeft een gedeelte van Camping Wouwse Plantage overgenomen en daarbij ook het toeristisch verblijf eraan toegevoegd.

De faciliteiten, zoals de visvijver, speelveld en zwembad worden tussen beide campings gedeeld.

Plattegrond Terrein

Kampeerveld

Waar kunt u ons vinden?

We zijn centraal gelegen naast het dorpskern van Wouwse Plantage. Vanaf het kampeerterrein kunt u letterlijk de kerktoren zien.

Vanuit onze camping bent u zo op de fiets in de Kalmthoutse Heide, Ruphense Bossen, Brabantse Wal, Belgiƫ, Roosendaal en/of Bergen op Zoom.