Camping GetAway - Wouwse Plantage

Welkom bij Camping GetAway. De camping voor reizigers en recreanten met een caravan, camper of tent die terug naar de basis willen voor rust en ontspanning.

Impressie van Camping GetAway

Leuk dat u onze fotos bekijkt. Graag willen we u meer vertellen wie we zijn.

Camping GetAway is in 2015 ontstaan vanuit een 40 jaar oudere camping, die alleen vaste staanplaatsen had. Deze camping heet Camping Wouwse Plantage. Vanuit deze camping hebben we ons opgericht door een verlaten grasland in te richten voor kampeerders die met een caravan, camper, tent of zeiltje komen overnachten. Qua kortverblijf kamperen zijn we nog piep jong, maar hebben al wel de voorzieningen waar je van kunt genieten alsof we al veel langer bestaan. Naast het kortverblijf kampeerveld hebben we op een afzonderlijk deel van de camping jaarplaatsen voor stacravans en chalets.

Bij ons op de camping is nog geen winkeltje voor brood en/of melk. Dit is wel iets wat we willen gaan opbouwen, maar op dit moment kunnen we deze service nog niet bieden. Gelukkig is er 4 kilometer verderop een dorp met een bakker, slager en een kaaswinkel. Ook is er in hetzelfde dorp voor de overige boodschappen een supermarkt te vinden.

Om uit te gaan eten hebben we naast Camping GetAway een bistro www.douweschuur.nl en een restaurant www.kwizien.eu. Voor afhaal chinees en/of frites hebben we nog een snackbar www.cafetariafunny.nl in ons dorpje Wouwse Plantage.

Om te fietsen en wandelen hoeft u ook niet ver te zijn. We zitten in de Brabanse Wal brabantsewal.nl en voldoende wandelroutes zijn voor jong en oud op de Kalmthoutse Heide www.grensparkzk.be/wandelen te vinden.